tirsdag den 11. juni 2013

Kylling i baconsvøb

.. Altså, NAMME NAM!


Øverste billede: Lige kommet ud af ovnen :-)
Nederste billede: Skåret over, så man kan se den dejlige ost og basilikum.

Det. Er. SÅ. Lækkert! Og nemt :-) Og man kan faktisk servere lige det tilbehør til, som man nu har lyst til.

I aften valgte jeg ovnbagte kartofler, whiskeysauce og grønne bønner (ikke lige vist på billederne, da de ikke helt var færdige).

Opskrift (Til 1 person - og så fordobler du jo bare til de antal personer du nu skal bruge til):
- 1 mellemstort stykke kyllingbrystfilet
- 3-4 store friske basilikum-blade
- Salt og peber
- En lille bitte håndfuld revet mozarella-ost
- 2-3 skriver bacon
- 2-3 tandstikker eller kød-nåle til at samle kyllingen med

Sådan gør du:
1) Tænd ovnen på 200 grader.

2) Skær oven næsten helt igennem på den korte led, så det kan åbnes helt - dog stadig hænge sammen i en af de korte ender.

3) Placer basilikum-bladene fladt på hele kyllingens ende side.

4) Drys med salt, peber og ost

5) Rul kyllingen sammen og rul bacon-stykkerne omkring

6) Saml det hele med tandstikkerne/kød-nålene.

7) Brun kyllingerullen på en varm pande, med en smule fedtstof.

8) Læg kyllingrullen i et ildfast fad og sæt i ovnen i ca. 25 minutter. Hvis stykket er større, så giv det en halv times tid.

Færdig, og velbekomme :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar