Jeg er så småt begyndt på at ændre mine madvaner til LCHF, og det kræver desværre at jeg skal skille mig af med min elskede pasta.
Jeg har derfor undersøgt mulighederne, og nu tror jeg at jeg har fundet et god erstatning :-)
Opskriften er inspireret af en opskrift fra Jane Faubers bog "LCHF - Spis dig mæt og slank", hvor mange af mine LCHF opskrifter vil stamme fra :-) denne opskrift har jeg ændret en smule i.
LCHF Pasta/Lasagneplader
4 pers.
- 4 æg
- 130 g Philadelphia (ikke light!)
- 2,5 spsk HUSK (jeg bruger den gule pakke. Hvis du bruger den grønne, så er det 5 spsk)
- Lidt salt og peber
- 1 tsk oregano eller lign. krydderi
Tænd ovnen på 150 grader.
Pisk æggene luftige og pisk derefter de andre ingredienser i.
Fordel dejen med en dejskraber på et bagepapir på en bageplade. Der er lige præcis nok til én bageplade :-)
Bag i ovnen i ca. 15-17 minutter.
Lad afkøle lidt, inden du enten skærer det i fettucini-strimler eller passende lasagneplader.
Brug dem som normale lasagneplader eller som kogt pasta. De her skal bare ikke koges ;-)
Det er nok noget man lige skal vende sig til, men både mig og manden synes de smagte godt til vores kødsovs!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar